Palvelut ja hinnasto

Sivuston hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Suunnittelu ja toteutus

Kun otatte meihin yhteyttä esimerkiksi yhteydenottolomakkeella, alamme yhdessä miettiä, minkälaiset sivut juuri teidän yrityksenne tarvitsisi. Kaikki tekemämme sivustot ovat juuri asiakkaalle suunniteltuja, laadukkaita sekä nykyaikaisia. Ne toimivat moitteetta myös älypuhelimilla.

Voimme myös tehdä uuden, nykyaikaisen version yrityksenne nykyisistä nettisivuista.

Asiakkaana pystytte muokkaamaan sivustolla olevia tekstejä vaikkapa keskellä yötä helppokäyttöisen hallintapaneelin kautta.

Mitä se maksaa?

Jokainen sivusto on yksilöllinen kokonaisuus, eli hinnat vaihtelevat paljon sivustolle tarvittavista ominaisuuksista ja ulkoasusuunnittelun haastavuudesta riippuen.

Karkeasti ottaen voidaan sanoa, että hyvin yksinkertaisen sivuston voi saada jopa noin 500 eurolla.

Säilytys netissä

Tarjoamme erittäin helppoa säilytyspalvelua sivujen säilytykseen netissä. Teidän ei tarvitse tehdä juuri mitään, pelkästään maksaa vuoden välein säilytyksestä. Säilytyspalvelun ostaminen on erittäin suositeltavaa.

Säilytyspalvelun ostamalla sivustonne saa oman nettiosoitteen, kuten www.nurmes.fi. Osoiteen alkuosan saatte valita itse, useimmiten se on yrityksen nimi. Osoitteen päätteeksi saatte valita joko .fi tai .com. Päätteillä on pieni hintaero.

Säilytyspalveluun on mahdollista saada myös sähköpostiosoitteita. Sähköpostiosoitteiden vuosihinta riippuu siitä, minkä palveluntarjoajan kautta ne hoidetaan. Eräs suosittu vaihtoehto on Googlen yrityspaketti G Suiteen sisältyvä Gmail. Sähköpostiosoite voi olla esimerkiksi:

Säilytyspalvelun hinnasto

Säilytyspalvelu .fi-osoitteella alk. 60€/vuosi
Säilytyspalvelu .com-osoitteella alk. 55€/vuosi

Päivitys

Jos olette ostaneet meiltä verkkosivujen säilytyspalvelun, voimme myös päivittää sivuja sekä niiden ulkoasua. Ottakaa yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, niin teemme mahdollisimman pian tarjouksen haluamastanne päivityksestä.